Hyr os!


Selvom Aarhus Parkour egentlig er en forening, kan vi hjælpe jer med at finde en kompetent freelance parkourudøver som passer til netop jeres formål. Foreningens parkourudøvere har deltaget i reklamer, workshops, shows og konkurrencer i blandt andet Skanderborg, Sverige og Kina! Her har samarbejdet både været med små virksomheder i opstartsfasen og med de helt store virksomheder som blandt andet Dansk Supermarked og Ecco.


Workshops

Aarhus Parkours instruktører har sammenlagt flere tusinder timers erfaring med undervisning, hvorfor vi regelmæssigt afvikler forløb for folkeskoler, højskoler og på professionshøjskoler. Vi har dog også god erfaring med at stille pop-up workshops frem til beboerfester, by-sammenkomster og lignende. 
Foredrag

Vi mener selv at parkourlivets unikke konfrontationer med fysisk og mental styrke har givet os en del erfaringer, og vi elsker at give visdommen videre uden de slag på skinnebenene som den kostede for os!

Hvis du er interesseret i at lære om de psykologiske aspekter af parkour og processer der driver os, så skal du være velkommen til at kontakte os herunder.

 

Shows

Parkour er for mange et velkomment og friskt indspark i et måske ellers stille arrangement. Her kan der eksempelvis planlægges et surprise-act eller et show som skal fremvise et produkt – det kan selvfølgelig skræddersys efter jeres ønsker!

Vi har tidligere lavet shows for både PWT og Dansk Supermarked - kontakt os herunder for mere information.

Opsætning af Parkourfaciliteter

Der findes mange dårlige redskaber som sælges til overpriser med parkour som mellemnavn, og lige her kan vores ekspertise hjælpe jer med at finde noget som bæredygtigt på sigt og som passer til jeres brugere. Vi har blandt andet været med at konstruere parkourparken på Fælleden i Skanderborg og parkourparken i Hinnerup.

Derudover har vi naturligvis selv bygget en del redskaber til vores inden- og udendørs parkourtræning i Aarhus. Så skriv endelig hvis i skal bygge noget med parkour for øje.

 

Akademiske Formål

Parkour er nyt og relativt uudforsket felt. Derfor har med tiden løb indgået i mange akademiske undersøgelser om de pædagogiske, sociologiske og psykologiske processor som indgår i idrætten.

Står du og skal bruge noget erhvervspraktisk information omkring parkour, teknikkerne, historien eller noget helt fjerde så skal du være velkommen til at kontakte os herunder.

Kontakt

Vi tager gerne en kaffe!

Vi er et utroligt snaksagligt- og aktivt hold der gerne deltager i alt fra øst til vest - her er de områder vi har mest erfaring med:

- Workshops
- Foredrag
- Fotoshoots
- Film/Stuntjobs
- Akademiske formål


Aarhus Parkour | A.A.P.K

E-mail: Aarhusparkour@gmail.com | Telefon: +45 51 78 78 60